Αν και λίγα χρόνια στην Ελλάδα, το TRX suspension training (προπόνηση ανάρτησης), έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς υποστηρικτές που πλέον επιλέγουν να γυμνάζονται με τους ιμάντες. Η αρχική ιδέα προέρχεται από έναν Αμερικάνο πεζοναύτη ο οποίος έψαχνε έναν τρόπο εκγύμνασης που θα μπορούσε να γίνει μέσα στην καμπίνα του πλοίου που υπηρετούσε. Κρεμώντας μια ζώνη από ένα ψηλό σημείο κατάφερε να δημιουργήσει μια σειρά ασκήσεων για όλο το σώμα. H ιδέα της ζώνης μετεξελίχθηκε στους ιμάντες προπόνησης ΤRX (Total-body Resistance Exercise).
Το βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι μπορεί ο καθένας να γυμνάσει όλο το σώμα με όποια ένταση θέλει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Το σύστημα προσαρμόζεται σε ένα σταθερό σημείο, περιλαμβάνει δύο ιμάντες με λαβές για χέρια και πόδια, έτσι ώστε να εκτελούνται πολλοί και διαφορετικοί συνδυασμοί ασκήσεων. Το TRX μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλευτούμε το βάρος του σώματος μας και αλλάζοντας την κλίση του να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την επιβάρυνση.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, το πλήρως εξοπλισμένο studio TRX στο Μαρούσι του Somaplus, με μηχανήματα της balanced body, ιμάντες, mats, hammocks και όλα τα σύγχρονα όργανα άσκησης, σε ένα μοντέρνο και υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής χώρο, προσφέρει ολιγομελή ομαδικά και ατομικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Οι έμπειροι και φιλικοί συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το είδος της άσκησης που σας ταιριάζει και που θα σας χαρίσει ευεξία, ενέργεια και υγεία.